Skip to content

Mooier dan ooit. Single.

Video afspelen

Claudia de Breij, een theaterliefhebber in hart en nieren schreef het prachtige lied Mooier dan ooit. Tineke Schouten, Nyassa Alberta uit TINA- De Tina Turner musical, contrabassist Dominic Seldis, zanger/multi-instrumentalist Diederick Ensink en muzikanten van de philharmonie zuidnederland vertolken het nummer. Het nummer is opgenomen in de prachtige zalen van museum Naturalis in Leiden en op 18 juni j.l. live gespeeld op het dak van NEMO!

Nu is het jouw kans. Speel jij mee in de Mooier dan ooit. band? Ga zelf aan de slag, maak je eigen versie. Zing, dans, speel of laat ons zien wat jij zo hebt gemist of naar uitkijkt. Samen vormen we de grootste en mooiste band ooit. Én wie weet kom jij voorbij tijdens de feestelijke start van het culturele seizoen op 27 t/m 29 augustus!

“Door mee te doen sta je de cultuur- en entertainmentbranche bij en ben je onderdeel van deze gezamenlijke uiting van sprankelende dankbaarheid”, van Truijen (drummer). “Ik ben heel benieuwd naar alles wat er aan filmpjes voorbij gaat komen, vooral ook naar de verschillende instrumenten. Doe het vooral op jouw manier, iedereen is welkom”, nodigt Ensink uit. Niets is te gek dus, behalve dat het allemaal weer kan. Echt (be)leven, je laten raken en tegelijkertijd even alles vergeten tijdens unieke live-kunst. Samen kippenvel, samen mooier dan ooit. Laat je verrassen en geniet ervan!

Pak nu jouw kans en stuur via onderstaand formulier jouw versie in voor zondag 15 augustus.

Upload je inzending

Bij het uploaden van je filmpje geef je toestemming om het te gebruiken voor op deze website en in onze campagne.

  • Toegestane bestandstypen: mov, mp4, mpeg4, avi, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Hidden